Food Hood iti aduce in premiera noul vinil alternativ si accesorii de bucatarie la Carturesti!

Food Hood iti aduce in premiera noul vinil alternativ si accesorii de bucatarie la Carturesti!

Pe 6 septembrie, ora 21:00, Caruselul Carturesti din centrul Bucurestiului, gazduieste prima lansare a celui mai nou vinil Everything happens for a season, marca Food Hood.

Pornind inca din 2015, Food Hood a adus in Romania un nou concept de food market, combinat cu muzica live si eventuri interactive.

Amplasata in centrul vechi al Bucurestiului, plaja urbana schimba pe loc vibe-ul oricarui vizitator. Decorat cu masini vintage, camioane, rulote si hamace, localul iti ofera o experienta culinara unica.

Ce poti gasi pe noul vinil Everything happens for a season?

Noul event marca Food Hood ofera in premiera o compilatie catchy de banduri indie-rock si alternative din Romania. Fiecare trupa a cantat pe plaja din centrul Bucurestiului, aducand atmosfera de mare, chiar in forfota urbana.

Pe parcursul anului trecut, acordurile indie rock ale trupelor The Amsterdams, Double trouble, Eyedrops, Fine, it’s pink, We Singing Colors, Karpov not Kasparov si multe altele, ne-au incantat cu fiecare concert. Acum, experienta evenimentelor pline de viata este incorporata in prima compilatie pe vinil, marca Food Hood.

Pachetul promotional oferit imbina deopotriva pasiunea pentru gatit, cu accesorii profesionale, si pasiunea pentru muzica. Food Hood nu este doar un lant de restaurante, este un stil de viata, in care arta este omniprezenta. Muzica si mancarea buna merg mana in mana, tocmai de aceea, ti-am pregatit aceasta colectie inedita.

De la tricouri, outfituri, pana la gadgeturi smart pentru bucatarie, toate pot fi gasite pe shop-ul nostru online.

Caseta de prezentare include o carte de retete ce-ti va deschide apetitul spre Street Food si te va indruma spre meniuri delicioase, care-ti vor surprinde invitatii.

Periplul de la food market la muzica alternativa este unul sinuos, ce invita la o conectare cu sinele si cu stuff-ul ce a stat in spatele acestui proiect. Victor Stancu, managerul si antreprenerul Food Hood si Centru a adus in tara numerosi artisti din Europa, ce se vor regasi pe al doilea vinil, ce va fi lansat in toamna acestui an.

Artistii prezenti pe compilatie cu siguranta te vor trimite cu gandul la vacanta, pentru o vara eterna.

Fii la curent cu cele mai noi evenimente pe pagina de Facebook Food Hood si ia-ti noul vinil pe 6 septembrie, la Carusel Carturesti. Ne vom delecta cu un fresh si bauturi alese pe acordurile celor de la Balkan TaksimWe Singing Colors si Sun Boulevard.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *