Food Hood semneaza un nou single pentru Partizan- Pompierii

Food Hood semneaza un nou single pentru Partizan- Pompierii

Partizan, cunoscuta sub vechea formula de Timpuri noi, lanseaza la sfarsitul lui 2018, o noua piesa marca Food Hood, intitulata Pompierii.

Singleul aparut in decembrie se mentine in topurile rock din Romania, dar si international.

Partizan a ajuns in topul suedez de muzica

Colaborarea lui Razvan Moldovan (Suedezu’) si Adrian Plesca (Artan) a dat lovitura in iTunes Trend Chart- Sweden- cu intrare pe pozitia 76.

Soundul clasic rock si vibe-ul cu care ne-au obisnuit de atatia ani, este un refresh pentru urechile ascultatorilor de pretutindeni.

Interzisi in perioada comunismului si intampinand cenzura regimului, membrii de la Timpuri Noi s-au facut cunoscuti pe piata muzicala din Romania, cu piese diferite de tot ce fusese produs pana atunci.

Anarhisti, comici si dinamici, au dat o alta infatisare rockului romanesc. Mistretul, Perfect, Becule sunt cateva din cele mai populare piese care au cucerit romanii.

Versurile erau o forma de revolta la toate dificultatile intampinate in regimul comunist, dar si o parodie tipic romaneasca. Forma de umor resimtita pe albumele old-school oferea generatiei de atunci un moment de respiro, in tipicul “haz de necaz”.

Chiar daca proiectul a intampinat anumite perioade de pauza, membrii s-au reunit in noua trupa Partizan, care a pastrat stilul viu, pana astazi.

Food Hood a conceput un lifestyle complet pentru fanii Partizan. Compilatiile de piese vechi, serile de concerte acustice, interviurile si discutiile de la Centru si Food Hood s-au incheiat cu lansarea berii cu acelasi nume.

Creata dupa o reteta germana, in colaborare cu micro brewery Amstad, berea Partizan poate fi degustata in fiecare seara de joi, pana duminica pe str. Blanari nr 21.

Fii la curent cu ultimele eventuri pe pagina noastra de Facebook sau pe pagina Partizan.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *